TIGARI ELECTRONICE

Concepute special pentru cei care doresc un prim contact cu tigara electronica, aveti la dispozitie o gama suficient de versatila incat sa alegeti unul dintre brand-urile pe care la comerciaizam: Joytech, Aspire, Kanger, Eleaf, Ijoy sau Ego. Oricare dintre aceste tigari electronice sunt marcate cu autenticitate si design la cel mai inalt nivel fiind clasate direct in categoria Premium chiar daca vor fi utilizate de catre incepatori. Fiecare marca detine particularitati legate de nivelul de lichid pe care il pot incarca, autonomie, dar nu in ultimul rand personalizare prin culori care sa se asorteze cu preferintele dumneavoastra.

 

Sunteti practic la doar un pas de a intra in clubul select al celor care au renuntat la tigara din tutun si acum se pot bucura de diversiatea dispozitivelor pentru vapat, personalizandu-le si mentinand acel nivel preferat al aromei si cocentratiei de nicotina pe care lichidele o pot avea.

 

Este foarte important ca primul contact cu tigara electronica sa il faceti utilizand produse autentice din punct de vedere hardware (atomizoare, clearomizoare, mod-uri si baterii), dar si din punct de vedere al consumabilelor reprezentate de e-lichide, arome concentrate si baze pentru prepararea homemade a lichidului dorit. Pentru cele mai noi solutii si produse in ceea ce priveste vapatul echipa Vapers One este la doar un telefon distanta pentru a va ajuta, iar in magazinele noastre vom fi bucurosi sa va intampinam.

TIGARI ELECTRONICE

Subcategorii

Sunt 74 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-74 din 74

Filtre active