INCARCATOARE

Grija pentru calitatea produselor pe care le folositi la reincarcarea acumulatorilor pentru tigari electronice trebuie sa fie cel putin ridicata. Este un motiv de la care noi nu facem niciun rabat, de aceea in sectiunea INCARCATOARE am decis sa aducem produse premium care sunt special concepute pentru a fi utilizate in siguranta pe toata durata reincarcarii unui acumulator.

Marci cum sunt NITECORE si EFEST detin deja aprecierile pozitive a milioane de utilizatori din intreaga lume, ele remarcandu-se prin fiabilitate si siguranta. Un acumulator incarcat eficient devine un acumulator sigur si caruia i se extinde semnificativ durata de viata. Aceste INCARCATORE sunt de un real folos nu doar pentru acumulatorii utilizati pentru tigari electronice, ci si pentru alt tip de acumulatori pentru alte aplicatii.

Alegeti asadar performata si siguranta folosind INCARCATOARE NITECORE sau EFEST, cu unul, doua, patru, sau chiar sase porturi de reincarcare si elemente de afisaj de control cu LED sau LCD si veti avea doar de castigat.

INCARCATOARE

Sunt 18 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-18 din 18

Filtre active