SARME & UNELTE & DIY

In aceasta sectiune SARME UNELTE DIY sunteti deja intr-un adevarat magazin specializat care va sta la dispozitie pentru tot ceea ce inseamna setare si configurare eficienta a unui atomizor sau clearomizor. Nu exista satisfactie mai mare decat cea prin care veti realiza singuri (DIY) rezistentele care vor vaporiza lichidul stocat in tank-ul atomizorului. Libertatea de a alege exact acel produs pe care sa-l configurati in raport cu tipul atomizorului si capabilitatile unui MOD reprezinta maximul pe care un vaper autentic si-l poate dori.

In SARME UNELTE DIY sunt disponbile produse cu o calitate ridicata care provin doar de la producatori consacrati si pe care echipa Vapers One pune baza si garanteaza ca vor genera acel efect pozitiv atunci cand vapati. Uneltele de lucru sunt la acelasi nivel reprezentate pentru ca am dorit sa aveti la dispozitie pe masa de lucru o trusa completa si de cea mai buna calitate atunci cand incepeti sa lucrati la tigara electronica un nou setup.

De la produse de tipul sarmelor din Kanthal, cabluri din otel inoxidabil, sarme Clapton, sarme Nickel Chorme, sarme Titan, la bumbac organic, pensete, clesti, suprafete de lucru speciale, dispozitive mecanice pentru realizarea rezistentelor si pana la truse complete pentru DIY, toate sunt disponibile si va invitam sa le verificati autenticitatea si utilitatea.

SARME & UNELTE & DIY

Subcategorii

Sunt 64 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-64 din 64

Filtre active

Bumbac 100% natural

Bumbac organic Japonez KOH GEN DO

Bumbac organic 100% natural Koh Gen Do ORIGINAL !! Import direct din Japonia.

Realizat din bumbac 100% Japonez care NU a fost tratat chimic. NU contine inalbitori sau pigmenti !! Puritate garantata, crescut fara ingrasaminte sau pesticide !!

Pret
1,97 RON