Cos 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produsul a fost adaugat in cos

Cantitate
Total

Sunt 0 produse in cos. Ai un produs in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continua cumparaturile Plaseaza comanda

Produse noi

LICHIDE   Nu este niciun produs in aceasta categorie

Subcategorii

 • Lichid LIQUA Elements 10 ml
 • Lichid ECSTASY JUICE 30 ml

  ECSTASY JUICE sunt lichide pe care orice vaper, incepator sau avansat le va pretui si le va avea mereu asupra sa. Noutatea pe care echipa Vapers One o propune prin lansarea acestei game de lichide consta in calitatea testata a compozitiei rezultate, a finetei cu care au fost dozate ingredientele, dar si a faptului ca reteta este 100% respectata. Prin utilizarea de produse importate de pe continetul american oferim clientilor nostri un sortiment PREMIUM care va sustine efortul acestora de a renunta la fumul toxic al tigarilor clasice.

  Utilizarea practica a recipientelor de 30 ml va confera cel putin o zi de vapat fara a mai duce grija terminarii lichidului pe care il preferati. Dozarea lichidului in rezervorul atomizorului cu o singura mana este acum si mai usoara prin utilizarea capacului TWIST CONFORT cu care recipientele ECSTASY JUICE sunt dotate. Volumul impresionant de abur la vaparea acestor lichide este oferit si de combinatia de tip VPG 70-30 care va elibera si mai bine aroma ce o contine oricare dintre variantele de lichid LICHID ECSTASY JUICE 30ml.

  Testati, analizati, solicitati si veti ramane impresionati!

 • Lichid TWISTED 30 ml
 • Lichid MOM & POP 30 ml
 • Lichid JOHN SMITH`S 30 ml
 • Lichid FLAVOURART 30 ml
 • Lichid Liqua Q 30 ml

  O gama cu totul speciala este pregatita in seria de lichid  LIQUA Q 30 ml care reuneste arome de tutun fin, sau mixuri de tutun cu inconfudabilul gust de cirese sau santal, totul devenind o delectare pe masura inca de la primul puf. Nu neglijati nicio aroma a acestei gama de lichid LIQUA Q 30 ml pentru ca suprizele placute nu vor intarzia sa apara. Alegeti sa ramaneti in zona de siguranta si apreciere pe care producatorul a primit-o de la clientii fideli ai acestor lichide, ele fiind atat de bine cotate in randul vaperilor experimentati.

 • Lichid LA Vape 30 ml