Toamna 2013 vine cu cel mai avantajos sistem de fidelizare la Vapers-One

Suntem siguri ca odata cu terminarea concediilor si revenirea din toamna la programul obisnuit, veti avea nevoie de cele mai bune produse si servicii pe care Vapers-One este preocupat constant sa vi le ofere. Tocmai din acest motiv, ne-am hotarat sa va oferim inca o posibilitate de a cumpara produsele noastre, beneficiind simultan de discount-uri bine-meritate.

Sistemul nostru de fidelizare are la baza acumularea de puncte care provin din conversia fiecarei fractiuni a cate 10 lei din valoarea cumparaturilor dumneavoastra, intr-un punct de fidelizare. Procedura este complet transparenta atat pentru cumparatorii care achizitioneaza direct din showroom, cat si pentru cei inregistrati online pe site-ul Vapers-One, pentru ca oricand se va putea vizualiza contorizarea numarul de puncte acumulate.

Orice client Vapers-One care cumpara fie din showroom, fie online, va primi la prima achizitie de produse care depasesc suma de 100 de lei certificarea ca poate beneficia de pe urma punctelor acumulate. Este vorba despre cardul "Vapers-One Fidelity Club". Trebuie sa stiti ca valorile de discount pot ajunge pana la 20% din valoarea unei comenzi plasate si in conditiile regulamentului puteti beneficia de reduceri pe viata de 5% sau 10%, in functie de anumite praguri atinse.

Din acest moment sunteti deja in clubul clientilor fideli ai Vapers-One si nu va ramane decat sa acumulati puncte prin achizitionarea produselor preferate cu care deja v-ati obisnuit, sau a celor pe care va recomandam sa le testati. Din acest punct de vedere va asiguram ca facem eforturi constante pentru a aduce in rafturile magazinelor noastre produse de o calitate superioara pe care suntem preocupati continuu sa vi le oferim la un nivel de pret cat mai bun pentru dumneavoastra.

Pentru a putea vedea toate amanuntele sistemului de fidelizare Vaper-One va invitam sa accesati pagina regulamentului care este disponibila pe site-ul nostru. In acelasi timp nu ezitati sa ne trimiteti intrebari sau propuneri referitoare la produse noi pe care ati dori sa le testati si va asiguram ca vom analiza in amanunt fiecare dintre aceste mesajle primite.

Vapers-One va doreste o toamna bogata si plina cu realizari si va asigura ca alaturi de noi veti fi cel putin o data in castig prin noul sistem de fidelizare pe care vi-l oferim. Asadar, relaxati-va cu sesiuni de vapat cat mai aromat si uitati ca ati fost vreodata prizonierii viciului de a fuma.

 

Regulament

1. Sistemul de fidelizare consta in acumularea de puncte (1 punct = 10 lei) si praguri de discount.

2. Cardul "Vapers-One Fidelity Club" va intra in posesia clientului, la prima comanda de minim 100 lei (site+showroom).

3. Atingerea fiecarui prag aduce clientului un discount aferent acestuia, valabil o singura data, pentru urmatoarea comanda a carei valoare poate fi de maxim 1000 lei.

PRAGUL 1 - 100 puncte/1000 lei - DISCOUNT 5%

PRAGUL 2 - 200 puncte/2000 lei - DISCOUNT 10%

PRAGUL 3 - 300 puncte/3000 lei - DISCOUNT 15%

PRAGUL 4 - 400 puncte/4000 lei - DISCOUNT 20%

PRAGUL 5 - 500 puncte/5000 lei - CLIENT VIP - 5% pe viata din acel moment pentru fiecare comanda

4. Din momentul atingerii pragului 5 (500 puncte/5000 lei) clientul va primi statutul de CLIENT VIP si va beneficia de un discount de 5% pe viata, pentru fiecare comanda.

5. Din momentul dobandirii statutului de CLIENT VIP, se va relua intreg procesul de acumulare de puncte si praguri de discount, pana la atingerea pragului 10 (1000 puncte/10000 lei), fapt ce va aduce clientului statutul de CLIENT GOLD si un discount de 10% pe viata.

PRAGUL 6 - 600 puncte/6000 lei - DISCOUNT 5%

PRAGUL 7 - 700 puncte/7000 lei - DISCOUNT 10%

PRAGUL 8 - 800 puncte/8000 lei - DISCOUNT 15%

PRAGUL 9 - 900 puncte/9000 lei - DISCOUNT 20%

PRAGUL 10 - 1000 puncte/10000 lei - CLIENT GOLD - 10% pe viata din acel moment pentru fiecare comanda

In orice circumstanta, fie ca sunteti client al magazinului online www.vapers-one.ro, fie al unuia din showroom-urile noastre, sau client al ambelor magazine (site+showroom), verificarea punctelor acumulate, a pragurilor atinse si a istoricului cumparaturilor dvs., se vor putea verifica in orice moment, la orice showroom Vapers One, sau pe site-ul www.vapers-one.ro in sectiunea "Contul meu".

* CARDUL ESTE NOMINAL SI NETRANSMISIBIL SI NU SE VOR ACCEPTA COMENZILE DIN CONTUL TITULARULUI  CARDULUI CATRE TERTE PERSOANE.

*CONTRAVALOAREA AFERENTA COMENZII LA CARE SE FACE DISCOUNT PENTRU ATINGEREA UNUI PRAG,  NU SE CONVERTESTE IN PUNCTE DE FIDELIZARE.