Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face de catre Fan Courier/ TNT, la adresa mentionata de dumneavoastra. Costul livrarii este calculat automat cand adaugati produsele in cos. Costul transportului este 15 lei prin Fancourier .

Termenul mediu este de 24 ore. Comenzile primite pana in ora 15:00 vor pleca catre destinatar in aceeasi zi.

Comenzile expediate vineri poarta automat mentiunea livrare sambata. Daca doriti ca acestea sa fie livrate luni si nu sambata va rugam sa specificati acest lucru in casuta de mesaje atasata comenzii.

CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI SAU, IN CAZUL PRESTARILOR DE SERVICII, DE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI.

Conditii returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail info@vapers-one.ro ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aibe toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom credita contul pe site sau va vom rambursa valoarea produselor in maxim 30 zile.

Conditii de acceptare retur produs(e):

Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului

Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Renuntarea la cumparare

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe www.vapers-one.ro si cele detinute sau achizitionate de la alti comercianti, precum si erorile cumparatorilor in alegerea sau identificarea produselor corespunzatoare codurilor modelelor pe www.vapers-one.ro, nu fac obiectul responsabilitatii SC VAPERSON SRL