• -70,00 lei
  • Stoc epuizat
AMMIT RTA Geekvape negru
  • AMMIT RTA Geekvape negru

Atomizor AMMIT RTA Geekvape negru

6 recenzii
99,97 lei
169,97 lei
Stoc epuizat
cu TVA
3790

AMMIT - Noul RTA inovator de la Geekvape

Cantitate


Vrei sa ridici produsul direct din magazin?
Titaninfo
Indisponibil

Cumparand acest produs primesti 9 puncte bonus. In cos vei avea 9 puncte care ar putea fi convertite intr-un voucher de 0.9 RON.


Scrie o recenzie

Atomizor AMMIT RTA Geekvape negru

AMMIT - Noul RTA inovator de la Geekvape

Scrie o recenzie

Beneficii client

Atomizor Ammit RTA Geekvape negru

Contine:

1 buc. Ammit Rta

1 buc. Manual Utilizare

1 buc. Punga accesorii

1 buc. Geam Rezerva

Dimensiuni:

Inaltime: 43 mm (fara mustiuc)

Diametru: 22 mm

Capacitate Tank: 3.5 ml

Caracteristici:

Material Stainless Steel

Deck Single coil

Flux de aer tridimensional (aroma foarte buna)

Punte de mari dimensiuni (permite un setup facil)

Wide Bore Delrin Drip Tip

Post positiv Gold Plated

Alimentare lichid prin partea de sus

Recenzii

Nota 
Liviu Andrei G
31-10-2017

Super

Produsul este superb.<br /> Ca pret e cam scump. <br /> Eu l-am luat azi cu 90 lei de la un magazin fumezi punct com.

  • 2 din 2 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
Alexandru M
03-10-2017

Domnule P. David

Domnule P. David, imi puteti spune va rog frumos unde a-ti gasit dumneavoastra produsul asta la 85 de lei mai ieftin? Nu de alta dar am spart internetul si nu-l gasesc nici cum ... Cand mai faceti afirmatii de-astea ar fi frumos sa le si sustineti .

  • 1 din 2 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
P. David
18-04-2017

Pretul e mare.

E bun atomizorul pacat ca il dati cu 85 lei in plus fata de alte site-uri :) . Atat

  • 2 din 2 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
fane
16-04-2017

mda....

nu ai avut NICIODATA un RTA/RDA/RDTA....dar....ai lasat o parere de 2kile jumate'........nu ai mai avut niciodata un produs Geekvape dar totusi produsele lor pt tine sunt de o calitate exceptionala.....stii sa iti faci lichide singur, stii proportii VG/PG....."INHALARI PRELUNGITE" ......daca asta e primul RTA si tu cum nu ai avut never ceva de genul , pe ce ai INHALAT PRELUNGIT ma nene pana acum ? pe teava de la calorifer sau pe ce ? brusc de cand ai luat acest Ammit ai devenit expert in INHALAREA PRELUNGITA ? , l-ai luat din alta parte dar tu lasi review aici a ? , de aia suntem unde suntem , de aia pleaca lumea din tara , sa umplut Romania de preversiune si de mincinosi. Poate altii pun botul la vrajeala ta , dar sa stii ca exista persoane care isi dau seama ca esti doar un mincinos ( sa nu se inteleaga gresit Ammit-ul este EXTRAORDINAR , am 2 bucati).

  • 0 din 1 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
ioan stefan u
28-02-2017

E bun si simplu de setat.

Am citit recenzia lui Sebastian si l-am luat,face toti banii .Am si Merlin mini si este la fel de bun.

  • 3 din 3 persoane au considerat utila recenzia.
Nota 
Adrian D
20-01-2017

Un RTA deosebit

Am cumparat acest RTA (din alta parte) dar am decis sa las un review aici pentru cei interesati de acest tank. Nu am avut niciodata un RTA / RDA sau RDTA, asa ca acesta a fost primul meu clearomizor de acest gen. Din perspectiva unui vaper complet neexperimentat, va spun: acest Ammit este o bijuterie. Nu mi-a venit sa cred cat de simplu este sa pui pe el o rezistenta, cat de facil este wicking-ul, pur si simplu functioneaza. Inainte sa il comand vazusem toate review-urile posibile despre el si e foarte important modul in care folositi bumbacul. Acesta nu trebuie inghesuit in gaurile de absorbtie, ci trebuie doar lasat sa stea deasupra lor, fara sa il impingeti cumva. Daca nu respectati intocmai aceasta indicatie, veti avea scurgeri de lichid in secunda in care il veti umple. De asemenea trebuie sa aveti grija la capetele rezistentei: din moment ce nu exista un spatiu mare intre semineu si punte, TREBUIE sa taiati capetele rezistentei cat de mult se poate, pentru a nu risca un scurt-circuit. La partea de lichid, folosesc 70/30 VPG si nu am nici o problema cu alimentarea, nici chiar atunci cand fac inhalari prelungite. Calitatea constructiei este asa cum te-ai astepta de la un brand precum Geek Vape ... deci nimic contra pe partea asta. Din moment ce este primul RTA pe care il detin, nu am termen de comparatie, insa expertii spun ca este numarul 1 (in cazul RTA-urilor ce folosesc o singura rezistenta) alaturi de Merlin. Aroma ... deosebita. Vapez New York Cheesecake + French Vanilla (de la Capella, facut acasa) si am impresia ca mananc budinca cu lingurita. Am pus pe el o rezistenta Alien Clapton de 0.4 ohmi si folosesc cam 40-45W. In concluzie, vi-l recomand cu caldura.<br /> <br /> P.S

  • 11 din 11 persoane au considerat utila recenzia.