Cos 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produsul a fost adaugat in cos

Cantitate
Total

Sunt 0 produse in cos. Ai un produs in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continua cumparaturile Plaseaza comanda

Produse noi

MODURI  Nu este niciun produs in aceasta categorie

Subcategorii

 • Moduri Electronice

  Sectiunea dedicata pentru MODURI ELECTRONICE reuneste varful tehnologiei actuale in domeniul vapatului, fiind practic cea mai speciala modalitate prin care veti activa unul dintre atomizoarele sau clearomizoarele pe care le preferati. Orice tip de vaporizator necesita energie constanta pe care un acumulator trebuie sa o genereze in asa fel incat vaporizarea lichidului incarcat sa fie maxima pentru extragerea completa a aromei si dezvoltarea unei cantitati de abur care sa va satisfaca. Fiecare dintre aceste MODURI ELECTRONICE detin specificatii aparte si va invitam sa studiati in amanunt descrierile fiecarui produs in parte. Veti regasi amanunte despre variantele de utilizare, domeniile de lucru din punct de vedere a puterii maxim dezvoltate, dimensiuni fizice exacte pentru a sti daca sunt exact ceea ce va doriti, dar si modalitati de alimentare cu unul sau doi acumulatori.

  Echipa Vapers One a ales sa puna in rafturi doar acele marci de prestigiu care aduc satisfactie vaperilor din intreaga lume, printre ele numarandu-se Joyetech, Ijoy, Smok, Wismec, Eleaf, Evic, Reuleaux sau Target.

 • Moduri Mecanice

  Varianta simpla, insa totodata atat de eleganta si foarte rezistenta in utilizare este reprezentata de oferta de MODURI MECANICE, care sunt foarte apreciate de vaperii care au un stil de viata foarte activ si au nevoie de un produs solid si durabil. Oricare dintre tipurile de MODURI MECANICE din oferta Vapers One ati alege veti observa ca fiecare in sine este o mica opera de arta, lucru care se datoreaza prelucrarii excelente a materialului din care sunt fabricate. De regula otelul si cuprul sunt cele mai des intalnite materiale, lucru care face ca un mod mecanic sa poata fi gravat si impresionat la propriu cu un stil cu totul aparte.

  In aceasta gama va punem la dispozitie marci de prestigiu cum sunt TVL, AV Able, VGOD, Wismec, Magnum, Limitless sau AVENTADOR, unele dintre acestea putand fi achizitionate in kit-uri complete, gata pentru vapat, impreuna cu un atomizor RDA conceput special in acelasi design cu mod-ul in sine.

 • Incarcatoare Li-Ion

  Utilizarea de INCARCATOARE LI-ION cu o calitate recunoscuta reprezinta inainte de orice o abordare sigura de care oricare dintre dumneavoastra trebuie sa tineti cont. Acumulatorii sunt elemente care genereaza energie electrica la tensiuni foarte mici, insa modalitatea lor de incarcare trebuie sa fie protejata prin tipul de INCARCATOARE LI-ION pe care le utilizati.

  Vapers One a ales siguranta inainte de orice, pentru ca dorim ca toti clientii nostri sa foloseasca incarcatoare stabile, protejate si inteligente atat timp cat acumulatorii sunt asezati in porturile de reincarcare. Marcile NITECORE si EFEST propun prin ultima lor generatie de INCARCATOARE LI-ION o serie de modele care se ridica perfect la nivelul cerintelor de securitate in privinta incarcarii acumulatorilor de acest tip. Fie ca veti utiliza un incarcator cu afisaj de control tip LED sau unul cu afisaj de control LCD, ori incarcatoare cu unul, doua, patru sau sase posturi de reincarcare, siguranta va fi aceeasi si veti putea folosi ulterior acumulatori corect si stabil incarcati.