Filtre

Categorii

Categorii

Producator

Producator

Pret

Pret

Culoare

Culoare

Culoare

Culoare

Putere

Putere

Numar Acumulatori

Numar Acumulatori

Capacitate lichid

Capacitate lichid

Capacitate Baterie

Capacitate Baterie

MODURI

In sectiunea dedicata pentru MODURI sunteti deja in fata unei alegeri ce poate parea dificila, insa daca veti studia atent oferta Vapers One, sau daca ne solicitati consultanta, veti fi cu un pas mai aproape de a intra in grupul tot mai mare al celor care au renuntat la fumat folosind un dispozitiv performant. Nu fiti neincrezatori chiar daca sunteti incepatori pentru ca echipa noastra va ajuta sa alegeti exact ceea ce este mai util pentru dumneavoastra pentru a beneficia de o experienta maxima inca de la prima incercare de a vapa. Prin MODURI se intelege utilizarea unui dispozitiv electronic sau mecanic care este capabil sa genereze un curent electric ce va fi trimis catre rezistenta aflata in camera de vaporizare a oricarui atomizor sau clearomizor. In functie de complexitatea fiecarui produs din sectiunea MODURI veti avea la indemana mai multe posibilitati de setare a dispozitivului, setari ca aduc imediat tot atatea variante de personalizare a tipului de rezistenta cu care functioneaza un atomizor.

Pentru vaperii avansati placerea de a utiliza oricare dintre aceste MODURI coincide cu dorinta de a extrage la propriu tot ce este mai fin si mai aromat din lichidul pe care il prefera, dar si pasiunea cu care realizeaza tot felul de setup-uri odata cu construirea si utilizarea accesoriilor D.I.Y pe care le gasiti in sectiunea dedicata a magazinului nostru online, dar si in magazinele fizice din Bucuresti.

 

Am ales sa punem in rafturi doar marcile acelor producatori de MODURI care sunt deja consacrati, insa avem initiativa si testam si alte produse despre care stim ca se pot raspunde criteriilor noastre de calitate pentru a va oferi tot ce este mai bun.

Moduri electronice cu modele deosebite de la Ijoy, Joyetech, Smok, Eleaf, Evic, Reuleaux si multe altele, dar si moduri mecanice reprezentate excelent de modelele marcilor Wismec, Magnum, Limitless, TVL, AV Able, VGOD, AVENTADOR, alaturi de nelipsitele RDA-uri de la Limitless, BUDDHA, Kennedy, Recoil, Goon, Votofo, Revolver sau Mason, sunt pregatite si va asteapta.

 

Pentru punerea in functiune a oricaror MODURI ELECTRONICE sau MODURI MECANICE aveti nevoie de un dispozitiv eficient si sigur in functionare pentru reincarcarea acumulatorilor. Gama de INCARCATOARE LI-ION pe care Vapes One o aduce in atentia dumneavoastra este dedicata doar produselor calitative si verificate din punct de vedere al functionarii perfecte in timp.

Modele diferite de incarcatoare inteligente EFEST si NITECORE reprezinta tot atatea posibilitati de a alege exact tipul de incarcator care se confunda cu necesitatile zilnice de a avea mereu la indemana acumulatori incarcati pentru un vapat de calitate.

MODURI

Subcategorii

Sunt 148 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-120 din 148

Filtre active