Cos 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produsul a fost adaugat in cos

Cantitate
Total

Sunt 0 produse in cos. Ai un produs in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continua cumparaturile Plaseaza comanda

LICHIDE   Nu este niciun produs in aceasta categorie

Subcategorii

 • Lichid LIQUA Elements 10 ml
 • Lichid AMERICAN STARS 10 ml

  DESCOPERA STILUL AMERICAN !! BOGAT, DULCE SI FOARTE INTENS.

  Oricare dintre aromele unui lichid AMERICAN STARS va putea satisface pretentiile pe care le aveti atunci cand vreti sa simtiti gustul unui tutun fin, a unui fruct proaspat cules si chiar inegalabila aroma de ciocolata trasa in nuca de cocos. Profitati de atentia cu care au fost produse si alese aromele oricarui lichid AMERICAN STARS si veti intelege care este secretul unui produs de succes. S-a optat pentru o proportie de 30% PG si 70% VG ceea ce conduce direct la obtinere unui abur pufos, consistent si fara indoiala impregnat cu aroma de cea mai buna calitate.

 • Lichid ECSTASY JUICE 30 ml

  ECSTASY JUICE sunt lichide pe care orice vaper, incepator sau avansat le va pretui si le va avea mereu asupra sa. Noutatea pe care echipa Vapers One o propune prin lansarea acestei game de lichide consta in calitatea testata a compozitiei rezultate, a finetei cu care au fost dozate ingredientele, dar si a faptului ca reteta este 100% respectata. Prin utilizarea de produse importate de pe continetul american oferim clientilor nostri un sortiment PREMIUM care va sustine efortul acestora de a renunta la fumul toxic al tigarilor clasice.

  Utilizarea practica a recipientelor de 30 ml va confera cel putin o zi de vapat fara a mai duce grija terminarii lichidului pe care il preferati. Dozarea lichidului in rezervorul atomizorului cu o singura mana este acum si mai usoara prin utilizarea capacului TWIST CONFORT cu care recipientele ECSTASY JUICE sunt dotate. Volumul impresionant de abur la vaparea acestor lichide este oferit si de combinatia de tip VPG 70-30 care va elibera si mai bine aroma ce o contine oricare dintre variantele de lichid LICHID ECSTASY JUICE 30ml.

  Testati, analizati, solicitati si veti ramane impresionati!

 • Lichid FLAVOR MADNESS 100 ml
 • Lichid LA Vape 50 ml
 • Lichid TWISTED 30 ml
 • Lichid MOM & POP 30 ml
 • Lichid KING`S DEW 100 ml
 • Lichid JOHN SMITH`S 30 ml