Cos 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produsul a fost adaugat in cos

Cantitate
Total

Sunt 0 produse in cos. Ai un produs in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continua cumparaturile Plaseaza comanda

Produse noi

CLEAROMIZOARE  Nu este niciun produs in aceasta categorie

Subcategorii

 • CLEAROMIZOARE

  Daca ati ajuns la sectiunea CLEAROMIZOARE inseamna ca sunteti deja interesat in a alege un dispozitiv care sa se adapteze cel mai bine cu bateria ori mod-ul pe care deja l-ati ales. Usurinta cu care se pot utiliza aceste clearomizoare este data in primul rand de calitatea pe care o au pentru ca producatorii se lupta in a oferi tot mai multe facilitati de servisare utilizatorilor de tigari electronice. Gama de clearomizoare cuprinde modele la care veti putea inlocui rapid rezistenta uzata cu o alta noua, ca si cand ati inlocui acumulatorul unui mod. Varietatea de tipuri si valori ale acestor rezistente este atat de mare incat aveti o plaja extinsa in a opta pentru cea mai eficienta maniera de a vapa. In plus cei mai impatimiti vaperi isi vor putea folosi placerea de a lucra si adapta prin D.I.Y. orice tip de rezistenta pentru ca unele dintre clearomizoare sunt dotate cu elemente special destinate acestui tip de configurare personalizata. Verificati fiecare produs in parte pentru ca veti gasi informatii clare si detaliate referitoare la capacitatea rezervorului, tipul de rezistenta pe care le utilizeaza, dimensiunile, culorile disponibile si multe altele.

  Oricare dintre aceste CLEAROMIZOARE se va putea mula perfect si simultan pe dorintele dumneavoastra estetice si economice, fie ca veti folosi un Joyetech ORNATE, un Siren RGTA, un Eleaf OPPO, un Aspire Atlantis EVO, un CUBIS PRO Joyetech, sau un Ceilito Aspire.

 • Rezistente CLEAROMIZOARE

  Oferta noastra pentru REZISTENTE CLEAROMIZOARE este cel putin la fel de indestulatoare ca si cea pentru clearomizoare pentru ca echipa Vapers-One alege si testeaza fiecare model in parte pentru a fi siguri ca rezultatul utilizarii va fi maxim. Toate tipurile de CLEAROMIZOARE disponibile sunt asigurate cu acest tip de produse consumabile, ele fiind chiar cele pe care producatorii din sectiunea CLEAROMIZOARE le produc si le recomanda. Cel mai consistent avantaj al utilizarii de REZISTENTE CLEAROMIZOARE este cel legat de rapiditatea cu care ele pot fi inlocuite, dar nu trebuie sa uitam nici facilitatea de a avea la indemana alegerea valorii in Ohmi a acestor rezistente. Valori diferite inseamna posibilitati diferite in a vapa, utilizarea de dispozitive diferite de tipul mod-urilor care pot urca sau cobora valorile ale curentului emis, sau a temperaturii degajate, in asa fel incat o rezistenta sa poata vaporiza cat mai eficient lichidul preferat si sa genereze nivelul dorit de vapori.

  Utilizand REZISTENTE CLEAROMIZOARE Joyetech, Aprire,  EGO, Kanger, Wismec, cu variantele disponibile de tip OCC, VOCC, BVC, SOCC, CLAPTON si altele, sunteti deja mai aproape de un vapat de cea mai buna calitate.

 • Accesorii CLEAROMIZOARE

  Produsele aranjate in raftul cu Accesorii CLEAROMIZOARE le-am ales pentru ca fiecare dintre dumneavoastra doriti sa aduceti tigara electronica cat mai aproape de personalitatea si stilul pe care il preferati, dar si pentru ca inlocuirea unui tub de rezervor sa nu fie o problema atunci cand este necesar. Seturile de garnituri colorate diferit si bazele pentru Subtank Mini, ori tuburile inox si sticla pentru Nautilus sunt doar cateva produse pe care va puteti baza. Toate aceste accesorii CLEAROMIZOARE sunt compatibile 100% cu produsele pentru care au fost fabricate si va ramane doar sa verificati exact descrierile disponible pentru fiecare dintre ele.