Cartomizoare & Clearomizoare de la Cele Mai Mari Branduri

CLEAROMIZOARE

Oferta de CLEAROMIZOARE are in prezent o varietate care poate satisface preferintele si indemanarea oricarui incepator si cu atat mai mult sunt disponibile modele care sunt apreciate de avansatii in tehnica vapatului. Spunem tehnica in mod justificat pentru ca alaturarea dintre un clearomizor si un mod electronic poate fi realizata pana la cel mai mic amanunt in ceea ce privesc cantitatea de aburi obtinuti, precum si calitatea aromei ce va fi primita. Un clearomizor, indiferent de complexitatea sa, trebuie sa fie sigur in ceea ce priveste mentinerea fara scurgeri a lichidului, verificarea vizuala usoara prin transparenta rezervorului a nivelului la care acesta este prezent, dar si inlocuirea cu usurinta a rezistentelor indiferent de tipul acestora. Producatorii se intrec in a oferi un standard cat mai ridicat pentru calitatea clearomizoarelor, dar si posibilitatea utilizarii lor pe cea mai mare parte a bateriilor sau mod-urilor disponibile.

 

La Vapers-One aveti rafturi dedicate si aprovizionate regulat cu cele mai actuale modele de clearomizoare pentru ca suntem determinati in a va oferi tot ce este mai actual pe acest segment. Va propunem producatori renumiti cum sunt Joyetech, Eleaf, Aspire, Kanger, Jaybo si altii. Verificati si sectiunile pe care le-am dedicat exclusiv pentru Rezistenta CLEAROMIZOARE, Accesorii CLEAROMIZOARE.

CLEAROMIZOARE

Grid
List

Sunt 127 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-120 din 127

Filtre active

Aspire K1 BVC Glassomizer

Aspire K1 BVC Glassomizer

K1 este o noua generaţie de glassomizer, care foloseste tehnologia Aspire "BVC" (Bottom Vertical Coil). Aceasta noua tehnologie este proiectata sa dureze mai mult în timp si sa ofere utilizatorilor un gust mai pur si mai curat.

 NEW BVC, otel inoxidabi + tub PYREX

Pret
44,97 RON