Filtre

Producator

Producator

Pret

Pret

Cantitate

Cantitate

Tip Baza

Tip Baza

BAZE PENTRU LICHIDE

Gusturile personale sunt atat de diferite incat ar fi nepotrivit sa spunem ca ceea ce place unei persoane va fi agreat in totalitate de catre o alta persoana. De aici s-a plecat si s-a dezvoltat oportunitatea de a va oferi posibilitatea crearii personalizate, acasa, a mixurilor din baza si arome concentrate, exact asa cum preferati. Producatorii sunt dispusi sa va lase libertate completa in acest demers, fiind o caracteristica pe care deja ati experimentat-o atunci cand construiti singuri propriile setup-uri cu rezistente pentru atomizoarele servisabile.

 

Echipa Vapes One vine in intampinarea dorintei dumneavoastra de a mixa orice combinatie de arome concentrate si baze oferindu-va acces la gama KING VAPURE Premium care utilizeaza nicotina cu grad de puritate de 99,9%. Diluarea nicotinei se realizeaza in conditii de siguranta certificata de laborator si se bazeaza pe utilizarea unui amestec de USP/EP Glicerina Vegetala(VG) si/sau  USP/EP Propylene Glycol (PG).

Aveti de ales intre 4 variante de amestec de PG si/sau VG, dupa cum urmeaza: BAZA KING VAPURE PG-VG 60-40, BAZA KING VAPURE VPG 70-30,  BAZA KING VAPURE VG 100%, BAZA KING VAPURE PG 100%. De aici inainte ramane sa va decideti care este concentratia de nicotina pe care o agreati, insa nu trebuie sa uitati ca puteti alege o BAZA KING VAPURE 0 mg/ml, ceea ce inseamna ca ati eliminat complet adictia la nicotina. Restul concentratiilor sunt: 3, 6, 12, 18 si 24 mg/ml, ceea ce inseamna ca aveti acoperit in totalitate necesarul de nicotina cu care ati fost obisnuiti atunci cand fumati tigari clasice.

Prin aceasta metoda denumita de catre vaperi si Do-It-Yourself (DIY) va puteti considera deja in zona avansata a utilizarii tigarii electronice, restul fiind inspiratie si multa placere atunci cand aroma preferata va fi gata pentru vapat. Verificati raftul cu arome concentrate pe care vi le-am pregatit si cereti-ne oricand informatii despre cum se prepara lichidele acasa.

BAZE PENTRU LICHIDE

Sunt 15 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-15 din 15

Filtre active