Cos 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produsul a fost adaugat in cos

Cantitate
Total

Sunt 0 produse in cos. Ai un produs in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continua cumparaturile Plaseaza comanda

Produse noi

BATERII  Nu este niciun produs in aceasta categorie

Subcategorii

 • Acumulatori Li-Ion MOD

  Atunci cand ati ales tigara electronica ca mijloc eficient pentru a renunta la fumat cu siguranta ca v-ati gandit ca aveti nevoie de un dispozitiv care sa poata fi utilizat fara probleme in decursul unei zile din punct de vedere al autonomiei alimentarii cu energie. Pentru acest motiv am ales sa includem in oferta Vapers One cele mai siguri si puternici ACUMULATORI LI-ION MOD care sunt reprezentati de marci de prestigiu pentru acest tip de produse. Cum cel mai utilizat standard de marime pentru tigari electronice in privinta acumulatorilor Li-Ion este dat de tipul de acumulatori 18650 puteti alege marci cum sunt Sony, LG, Samsung sau Panasonic, fiecare dintre acestea avand disponibile diferite modele in functie de capacitatea in mAh, dar si de nivelul maxim al curentului de descarcare masurat in amperi.

  Verificati de fiecare data care sunt nevoile dumneavoastra in raport cu puterea unui acumulator, asigurati-va mereu ca il veti pastra si reincarca in conditii optime si cu aparatura dedicata din gama de INCARCATOARE pe care v-o punem la dispozitie.

 • Baterii GS Ego II 3200 mAh

  Gama de BATERII GS EGO II 3200 mAh se remarca prin modalitatea compacta si sigura in utilizare, fiind destinate folosirii cu clearomizoare care detin standardul de conectare pe o mufa de tip 510. Usoare si elegante, sunt dotate cu un pin de conectare cu arc pentru un contact precis cu clearomizorul si detin un tip de sigilare speciala a conectorului fata de corpul bateriei impotriva scurgerii accidentale de lichid. Cei 3200 mAh sunt suficienti pentru a avea o autonomie confortabila, iar reincarcarea se realizeaza usor cu dispozitive dedicate pentru acest tip de baterie.

 • Baterii Kanger IPOW 2
 • Baterii Aspire CF Series

  Revolutionare prin constructie si foarte fiabile aceste baterii Aspire CF Series demostreaza inca o data preocuparea producatorului de a oferi cat mai multa autonomie in utilizarea tigarii electronice preferate. In gama de baterii Aspire CF Series veti regasi putere si stil in adevaratul sens al cuvintelor pentru ca aceste baterii debiteaza un curent de 1600 mAh si o tensiune ce porneste de la 4,2 V ajungand la descarcare la 3,2 V cand bateria intra in protectie impotriva descarcarii peste acest nivel. In plus pe toata durata utilizarii bateria trimite mesaje in ceea ce priveste tensiunea disponibila prin intermediul unui LED incorporat in butonul de actionare. Constructia seriei de baterii Aspire CF Series este solida, tubul bateriei fiind realizat din fibra de carbon, capacul este din inox si este perforat pentru o buna aerisire a elementului. Pinul pozitiv din interiorul mufei de tip 510 este dispus pe un arc special pentru a proteja vaporizatorul si asigura o perfecta conexiune cu orice tip de vaporizator veti utiliza.

 • Baterii Ego One Joyetech
 • Baterii Vision EGO

  Seria de baterii EGO Vision se remarca prin fiabilitate, usurinta in manevrare gratiei butonului de actionare si capacitate suficienta pentru a mentine performanta rezistentei unui atomizor, clearomizor sau cartomizor. Compatiblitatea acestor baterii EGO cu dispozitivele de vaporizare amintite este asigurata prin conexiunea de tip 510 prin care de altfel se va putea face si reincarcarea lor prin intermediul incarcatoarelor dedicate. Gama de tensiuni disponibila in timpul utilizarii bateriilor pleaca de la 4.2V si ajunge pana la 3.6V cand este necesar sa o reincarcati. Domeniul curentului debitat variaza in functie de modelul bateriei, este fix si aveti de ales dintre baterii EGO Vision cu amperaj de 650 mAh sau 1100 mAh. In functie de preferinte gama de baterii EGO Vision prezinta finisaje pe negru, argintiu, albastru sau rosu, astfel ca estetica tigarii electronice sa fie exact asa cum o doriti.

 • Baterii USB Passthrough

  Pentru portabilitate extinsa gama de baterii USB Passthrough reuneste intr-un singur produs calitatile bateriilor EGO Vision carora li s-a adaugat posiblitatea de a fi reincarcate prin intermediul unei conexiuni de tip USB. Avantajul incontestabil al acestei facilitati este faptul ca in timp ce vapati bateria Vision USB Passthrough poate fi conectata la sursa USB pentru reincarcare, practic nefiind constransi de necesitatea deconectarii ei de la vaporizator. Toate aceste baterii USB Passthrough sunt dotate cu un cablu dedicat USB cu o lungime de 1,4 metri, prin urmare comoditatea utilizarii continue a tigarii eletronice este maxima. Gama finisajelor este disponibila pe negru, argintiu, rosu si albastru in timp ce amperajul fiecarei baterii, in functie de model, poate fi de 650 mAh sau 1100 mAh, la o tensiune variabila cuprinsa intre 4.2V si 3.6V.