Categorii

Cos 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produsul a fost adaugat in cos

Cantitate
Total

Sunt 0 produse in cos. Ai un produs in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continua cumparaturile Plaseaza comanda

Produse noi

Ai intrebari?

Suport: offline

Comanda aici:
0737.903.337
0737.131.277

BATERII  Nu este niciun produs in aceasta categorie

Subcategorii

 • Acumulatori Li-Ion MOD

  Alegeti Acumulatori Li-Ion MOD-uri pentru si mai multa autonomie fie ca le veti utiliza pe sisteme de tip mecanic sau electronice. Acesti acumulatori sunt celule reincarcabile si pot atinge valori ale curentului de peste 3000 de mAh. In functie de MOD-ul pe care il detineti puteti alege variante de Acumulatori Li-Ion MOD-uri tip 14500, 18350 sau 18650 dintre renumitele brand-uri Efest IMR, Panasonic, AW IMR ori Samsung. Este important sa consultati specificatiile MOD-ului utilizat pentru a cumpara Acumulatori Li-Ion MOD-uri cu dimensiune si capacitate potrivite.

 • Baterii GS Ego II 2200 mAh
 • Baterii Kanger IPOW 2
 • Baterii Aspire CF Series

  Revolutionare prin constructie si foarte fiabile aceste baterii Aspire CF Series demostreaza inca o data preocuparea producatorului de a oferi cat mai multa autonomie in utilizarea tigarii electronice preferate. In gama de baterii Aspire CF Series veti regasi putere si stil in adevaratul sens al cuvintelor pentru ca aceste baterii debiteaza un curent de 1600 mAh si o tensiune ce porneste de la 4,2 V ajungand la descarcare la 3,2 V cand bateria intra in protectie impotriva descarcarii peste acest nivel. In plus pe toata durata utilizarii bateria trimite mesaje in ceea ce priveste tensiunea disponibila prin intermediul unui LED incorporat in butonul de actionare. Constructia seriei de baterii Aspire CF Series este solida, tubul bateriei fiind realizat din fibra de carbon, capacul este din inox si este perforat pentru o buna aerisire a elementului. Pinul pozitiv din interiorul mufei de tip 510 este dispus pe un arc special pentru a proteja vaporizatorul si asigura o perfecta conexiune cu orice tip de vaporizator veti utiliza.

 • Baterii Ego One Joyetech
 • Baterii Vision EGO

  Seria de baterii EGO Vision se remarca prin fiabilitate, usurinta in manevrare gratiei butonului de actionare si capacitate suficienta pentru a mentine performanta rezistentei unui atomizor, clearomizor sau cartomizor. Compatiblitatea acestor baterii EGO cu dispozitivele de vaporizare amintite este asigurata prin conexiunea de tip 510 prin care de altfel se va putea face si reincarcarea lor prin intermediul incarcatoarelor dedicate. Gama de tensiuni disponibila in timpul utilizarii bateriilor pleaca de la 4.2V si ajunge pana la 3.6V cand este necesar sa o reincarcati. Domeniul curentului debitat variaza in functie de modelul bateriei, este fix si aveti de ales dintre baterii EGO Vision cu amperaj de 650 mAh sau 1100 mAh. In functie de preferinte gama de baterii EGO Vision prezinta finisaje pe negru, argintiu, albastru sau rosu, astfel ca estetica tigarii electronice sa fie exact asa cum o doriti.

 • Baterii USB Passthrough

  Pentru portabilitate extinsa gama de baterii USB Passthrough reuneste intr-un singur produs calitatile bateriilor EGO Vision carora li s-a adaugat posiblitatea de a fi reincarcate prin intermediul unei conexiuni de tip USB. Avantajul incontestabil al acestei facilitati este faptul ca in timp ce vapati bateria Vision USB Passthrough poate fi conectata la sursa USB pentru reincarcare, practic nefiind constransi de necesitatea deconectarii ei de la vaporizator. Toate aceste baterii USB Passthrough sunt dotate cu un cablu dedicat USB cu o lungime de 1,4 metri, prin urmare comoditatea utilizarii continue a tigarii eletronice este maxima. Gama finisajelor este disponibila pe negru, argintiu, rosu si albastru in timp ce amperajul fiecarei baterii, in functie de model, poate fi de 650 mAh sau 1100 mAh, la o tensiune variabila cuprinsa intre 4.2V si 3.6V.